← Altres notícies

La Clínica de Vic guanya 12 nous consultoris

A mitjans de juny es van estrenar 8 nous consultoris a l'edifici B mentre que aquesta setmana s'han posat en marxa quatre nous espais de consulta externa i proves diagnòstiques a l'edifici C de la Clínica de Vic.

El Consorci Hospitalari de Vic ha reformat parcialment els espais de la Clínica de Vic per incrementar fins a 38 el nombre de consultes externes destinades a visites i proves amb l'especialista. Es tracta d'una actuació que pretén adequar l'activitat i donar sortida a les necessitats de l'Àrea Ambulatòria: disposar de més instal·lacions per a proves complementàries i guanyar flexibilitat d'espais per a la incorporació de nous especialistes.

En total, al llarg d'aquest mes de juny, s'han estrenat 12 nous consultoris que s'han dissenyat per esdevenir espais de treball amb més llum, ventilació i obertura l'exterior, que siguin més confortables per a professionals i usuaris.

Edifici B de la Clínica de Vic:

S'han mantingut els consultoris ja existents a les dues plantes i se n'han afegit 8 de nous (5 a la planta 0 i 4 a la -1). Els consultoris recent estrenats -a mitjans de juny- estan ubicats on abans hi havia les sales d'espera que donaven a l'exterior. Per aquestes, s'ha buscat un nou emplaçament.

Actualment, a l'edifici B de la Clínica de Vic ofereixen consulta externa les especialitats de Dermatologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Ginecologia i Reumatologia.

Edifici C de la Clínica de Vic:

S'ha remodelat l'antic espai de Rehabilitació per instal·lar-hi tres consultoris per a visites amb l'especialista d'Otorrinolaringologia, una sala de proves d'audiometria, i una sala d'espera amb capacitat per a una dotzena de pacients. Aquests espais s'han estrenat aquesta setmana i funcionaran cada matí de dilluns a divendres i tres tardes a la setmana.