RSS

Notícies

Osona redueix un 40 % les proves invasives i les intervencions en dones amb afectacions del sòl pelvià

El model integral d'atenció a les alteracions del sòl pelvià que funciona a la comarca ha aconseguit reduir fins a un 40 % les proves més invasives i les intervencions quirúrgiques associades al tractament d'aquestes patologies. El protocol d'Osona presenta molt bons resultats i dona resposta a un problema de salut que afecta el 10% de dones, que es veuen limitades en la seva vida diària per algun d'aquests trastorns.

+ informació "Osona redueix un 40 % les proves invasives i les intervencions en dones amb afectacions del sòl pelvià"

La cirurgiana Maria Saladich explica a EL9TV l'experiència d'atendre les víctimes de l'atemptat de Barcelona

Maria Saladich, cirurgiana del Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu de l'Hospital Universitari de Vic, va ser una de les professionals que va atendre les víctimes de l'atemptat a La Rambla de Barcelona, el 17 d'agost.

+ informació "La cirurgiana Maria Saladich explica a EL9TV l'experiència d'atendre les víctimes de l'atemptat de Barcelona"

La màgia dels Reis arriba al CHV

El 6 de gener al matí, després d'una llarga nit repartint regals a les llars, Ses Majestats els Reis d'Orient van visitar els centres del Consorci, a Vic i Manlleu. La jornada va esdevenir molt emotiva i especial i va ajudar, sens dubte, a portar màgia i il·lusió a les persones que han de viure el Nadal en un entorn hospitalari.

+ informació "La màgia dels Reis arriba al CHV"