← Altres notícies

Judit Ferrer assumirà el lideratge de l'àrea d'Admissions

La fins ara tècnica de Gestió de Clients, Judit Ferrer, assumirà la responsabilitat de l'àrea d'Admissions d'acord amb la nova reestructuració d'aquest àmbit i després de la prejubilació de la M. Dolors Viñas.

Judit Ferrer es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic el març de 2021 com a tècnica de Gestió de Clients, després d'una llarga trajectòria professional a l'administració pública. Compta amb un extens bagatge en la gestió de projectes -quant a recursos materials i pressupostaris amb clara orientació als objectius- i disposa d'experiència i aptituds en la coordinació de persones.

Terapeuta ocupacional de professió, Ferrer també atresora coneixements de l'àmbit sociosanitari i d'atenció a la dependència i ha estat implicada en la gestió de nombrosos projectes socials i territorials des de l'administració pública.

Judit Ferrer assumirà la seva nova posició aquest dilluns 19 de juliol. Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.