← Altres notícies

Montse Cotilla és la nova responsable d'Atenció Ambulatòria

Assumeix el càrrec de forma interina en substitució de Montse Criballés, que aquest mes de juny s'ha posat al capdavant de Gestió de Clients.

Montse Cotilla ha estat designada com a responsable d'Atenció Ambulatòria del Consorci Hospitalari de Vic. Inicialment exercirà aquest càrrec de forma interina, amb la previsió que li sigui adjudicat de manera definitiva un cop es consolidi la nova estructura del Departament de Gestió de Clients. I és que, precisament, Cotilla substitueix en el càrrec a Montse Criballés, qui recentment ha estat promocionada a cap del departament.

Montse Cotilla és graduada en Administració i Direcció d'Empreses. Va començar a treballar al CHV l'any 2013, on fins a l'actualitat desenvolupava tasques administratives a l'Àrea Quirúrgica.

Al capdavant d'Atenció Ambulatòria, Cotilla tindrà la responsabilitat de coordinar la programació d'activitats ambulatòries (visites i proves), la gestió dels sistemes de citació i avisos als pacients, així com el centre d'atenció telefònica (centraleta), entre altres tasques clau per al bon funcionament de l'organització assistencial.

En nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.