← Altres notícies

El CHV podrà formar metges i infermeres especialistes en Pediatria

El Ministeri de Sanitat ha acreditat el Consorci Hospitalari de Vic per posar en marxa una nova Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria.

Perquè un hospital pugui formar especialistes en una determinada disciplina, cal que compleixi uns elevats estàndards de capacitació docent. Fins ara, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) podia formar residents en 12 especialitats (vuit mèdiques i quatre d'infermeres).

Aquest mes de juliol, el Ministeri de Sanitat ha acreditat el CHV per crear una nova Unitat Docent Multiprofessional (UDM) de Pediatria. La resolució permetrà formar metges/esses i infermeres en aquesta especialitat. La plaça mèdica es podrà oferir a partir de la convocatòria 2022 i la d'Infermeria a partir del 2023.

UDM Pediatria

La nova Unitat Docent Multiprofessional (UDM) de Pediatria té acreditades una plaça de metge/essa intern resident (MIR) de Pediatria i una plaça d'especialitat d'Infermeria Pediàtrica. Els residents es formaran a l'Hospital Universitari de Vic i als centres d'Atenció Primària d'Osona.