← Altres notícies

Vacunació oberta contra la COVID-19 a l’Hospital Universitari de Vic

Pacients, acompanyants i tothom qui ho desitgi podran rebre la primera dosi al centre hospitalari durant tots els matins del mes d'agost gràcies a la disponibilitat de més vials de la vacuna de Pfizer.

La campanya de vacunació oportunista iniciada la setmana passada a l'Hospital Universitari de Vic continuarà fins a finals d'agost per ajudar en el procés d'immunització de la població i donar sortida a la quantitat de dosis existents al CHV.

L'horari per vacunar-se serà de 8:30 a 15:30h, tots els dies laborables, des d'avui i fins al dilluns 30 d'agost. Des del centre, s'oferirà la vacunació als pacients i acompanyants que accedeixin a l'HUV, per tal que puguin rebre la primera dosi si encara no la tenen. Aquesta possibilitat també està oberta per a la resta de la ciutadania fent la petició als controls d'accés de les diverses entrades del centre.

La vacuna que s'ofereix és la de Pfizer i la podran rebre totes les persones a partir de 12 anys que encara no tinguin cap dosi administrada. Un cop rebuda la primera dosi, la persona vacunada podrà decidir on rebre la segona entre diversos punts de vacunació del territori.