← Altres notícies

El CHV realitza tests de detecció COVID i serologies a nivell particular

Des del mes de juliol, disposem del servei de realització de proves PCR, testos d'antígens i serologies de forma privada i particular, desvinculats de processos assistencials, ja sigui per a poder viatjar o per a altres usos i finalitats.

A les persones usuàries del Consorci Hospitalari de Vic se'ls realitzen les proves de detecció de la COVID-19 necessàries vinculades als processos d'assistència pública i gratuïta. Tanmateix, el CHV també ofereix la possibilitat de realitzar tests PCR, d'antígens i serologies de forma senzilla, privada i particular, ja sigui per a poder viatjar o per a altres usos i finalitats personals concretes.

El preu tant del test d'antígens com de les proves serològiques és de 25€ mentre que el cost de la prova PCR és de 90€. Totes les proves realitzades permeten disposar del corresponent document que certifica oficialment el resultat obtingut.

A la pàgina web del CHV hi trobareu un apartat on es facilita tota la informació sobre aquests tests: com s'han de sol·licitar, com s'ha de fer el pagament, com es rebran els resultats, entre d'altres qüestions d'interès:

Tests d’antígens, PCR i serologies