← Altres notícies

Acte de presentació de Sara Manjón com a nova gerent del Consorci Hospitalari de Vic

La Sala d'Actes de l'Hospital Universitari de Vic acollirà aquest dijous 2 de setembre la presentació de la nova gerent del CHV. Substituirà en el càrrec al Dr. Pere Soley, qui es jubilarà després de concloure el seu mandat de cinc anys al capdavant de la institució.

Dijous 2 de setembre, a les 14:00 h, tindrà lloc l'acte de presentació de la Sra. Sara Manjón Del Solar com a nova gerent del Consorci Hospitalari de Vic. L'acte, que se celebrarà a la Sala d'Actes de l'Hospital Universitari de Vic, servirà per oficialitzar i donar la benvinguda a Manjón en el nou càrrec, així com de comiat institucional al fins ara gerent del CHV, el Dr. Pere Soley Bach.

Degut a la situació epidemiològica i la limitació d'aforament de l'espai, a l'acte de presentació només assistiran de forma presencial representants del Consell de Govern i de la Direcció, així com els comandaments de la institució. Tanmateix, l'acte complet es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom.

Un relleu des de la confiança

Sara Manjón relleva en el càrrec a Pere Soley, amb qui ha compartit equip directiu al CHV i abans a l'ICS. Als 73 anys, l'actual gerent es jubila després de concloure el seu mandat de cinc anys. Un període intens que comprèn des de la remuntada post-retallades fins a la pandèmia. En aquest lustre, el CHV ha renovat i rejovenit bona part de l'estructura de comandament assistencial (una trentena de càrrecs entre personal directiu, caps de servei i caps d'infermeria); ha incrementat les inversions en quant a remodelació d'espais, equipaments i infraestructures; i ha continuat creixent i consolidant-se a nivell assistencial, docent i investigador.

Professional de prestigi, Manjón compta amb una trajectòria professional de més de 20 anys en la gestió de polítiques de personal i d'organitzacions, principalment al sector sanitari. És una gran coneixedora del sector sanitari català i també del Consorci Hospitalari de Vic, on va ser directora de Recursos Humans del 2016 al 2019. Ara, torna per liderar la principal institució sanitària d'Osona després del seu pas pel Servei Català de la Salut, on els dos últims anys ha dirigit l'Àrea d'Organitzacions i Professionals.