← Altres notícies

La Memòria d'un any excepcional

A la Memòria d'activitat i balanç social 2020 del Consorci Hospitalari de Vic podeu veure el que ha representat aquest any excepcional i com ens ha transformat a nivell assistencial, de coneixement i de responsabilitat social. I com sempre, ho expliquem de manera innovadora, però també útil, amena i 100% accessible.

Parlar del 2020 al Consorci Hospitalari de Vic és fer-ho de la pandèmia, però no només. És explicar com hem crescut davant l'adversitat, com ens hem adaptat i evolucionat a nivell individual i col·lectiu. És viatjar per una muntanya russa en què hem passat d'una activitat "normal", a dedicar-nos quasi en exclusiva a fer front a la Covid per, tot seguit, reactivar -i mantenir- un sistema sanitari pràcticament doblat: capaç d'atendre els estralls de la pandèmia i alhora totes les altres necessitats de salut. La recompensa: saber que hem donat el màxim per cuidar totes les persones que ho necessitaven i per fer créixer el valor que la nostra institució aporta a la societat.

En la Memòria 2020 podeu veure el que ha representat aquest any excepcional i com ha transformat la nostra activitat a nivell assistencial, de coneixement i de responsabilitat social. Gràcies, una vegada més, a totes i tots els que ho heu fet possible.