← Altres notícies

La Dra. Marina Geli inaugurarà el nou curs acadèmic

La coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC donarà la benvinguda al nou curs en un acte d'inauguració que tindrà lloc el proper dijous 21 d'octubre i on pronunciarà la conferència "Perspectives de gènere en el sistema de salut". Durant l'acte també s'entregaran els reconeixements de recerca que atorga anualment el CHV.

Marina Geli, metgessa internista, coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials (CESS) i directora general de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, serà l'encarregada d'inaugurar, el proper 21 d'octubre a les 13 h, el curs acadèmic 2021-2022 del Consorci Hospitalari de Vic. En la sessió inaugural, que tindrà lloc a la sala d'actes de l’Hospital Universitari de Vic, parlarà sobre perspectives de gènere en el sistema de salut. L’acte es podrà seguir presencialment i a través de Zoom.

El Curs acadèmic 2021-2022 es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic.

Al final de l'acte, es lliuraran els reconeixements anuals del Consorci a les 'Millors publicacions científiques' i a la 'Millor comunicació' realitzades pels professionals durant l'any passat, i s'homenatjarà als que han obtingut el grau de Doctor.

Una trajectòria marcada per tres grans etapes: àmbit assistencial, polític i universitari

Marina Geli és llicenciada en Medicina i especialista en Medicina Interna. Actualment és coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials (CESS) i directora general de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Geli ha estat diputada al Parlament i consellera de Salut durant vuit anys.

Ha exercit com a metgessa en diferents centres d'atenció a persones amb discapacitat i ha treballat com a adjunta al Servei de Medicina Interna-Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Marina Geli inaugurarà el curs acadèmic. Foto: UVic-UCC