← Altres notícies

Inscripcions obertes per a la jornada d’Anatomia Patològica digital de Vic

L'Hospital Universitari de Vic acollirà, el proper 30 de març, una jornada en format participatiu sobre el projecte de digitalització de l'Anatomia Patològica als centres del SISCAT. Les inscripcions ja es poden realitzar a través del web de la FORES.

La transformació digital dels serveis d'Anatomia Patològica i la seva aplicació global als centres del SISCAT centraran la jornada d'Anatomia Patològica digital de Vic, que tindrà lloc el proper dimecres 30 de març a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

La trobada comptarà amb la participació de professionals de l'àmbit de la salut, entre ells del CHV, per tractar la digitalització de l'Anatomia Patològica i el projecte PAT-SIMDCAT, un entorn específic del Sistema d'imatge mèdica digital de Catalunya (SIMDCAT) adreçat a les imatges d'anatomia patològica generades pels agents del sistema de salut català.

La jornada de treball també disposarà d’una demostració en directe de l'evolució del sistema d'informació d'anatomia patològica i l'estació de treball pel futur patòleg, a càrrec de l'empresa tecnològica Dedalus.

Les persones interessades en assistir-hi es poden inscriure, de manera gratuïta, a través del web de la FORES. El termini d'inscripció finalitza el 27 de març.