← Altres notícies

Més d'una setantena de professionals del CHV participen als BCN Salut Games

Fins al 30 d'abril, diversos professionals que treballen al CHV competiran en aquesta iniciativa esportiva i solidària en les disciplines de pàdel, bàsquet 3x3, running, bowling, zumba, gimcana i escape room.

La setmana passada va començar la cinquena edició dels BCN Salut Games, una competició esportiva solidària adreçada als hospitals catalans. En l'edició d'enguany, la participació de professionals que treballen als centres del CHV ha augmentat de forma molt significativa, amb un total de 76 inscrits, cinc vegades més que l'any passat, quan el nombre d'inscrits va ser de 14.

Durant les properes setmanes, i fins al 30 d'abril, els professionals del CHV i l’empresa Serveis Auxiliars a la Sanitat (SAS) que treballen als nostres centres participaran en set disciplines diferents: pàdel, bàsquet 3x3, running, bowling, zumba, gimcana i escape room. En paral·lel, els BCN Salut Games també celebraran altres esports i activitats físiques com el futbol sala, el tennis taula, la marxa nòrdica o el volei platja.

Els BCN Salut Games no són una competició d'elit, sinó una oportunitat de compartir una experiència amb els companys des d'una perspectiva diferent a la del dia a dia. Hi pot participar tot el personal i, en la majoria d'esports, els equips poden ser mixtes. Les inscripcions dels nostres professionals han anat a càrrec del CHV, i els professionals només han hagut de fer una aportació única de 5 euros per persona, que es destinarà a un projecte social escollit per les entitats participants.

La nostra participació als BCN Salut Games referma el compromís de la institució amb la promoció de l’activitat física com a eina de salut i benestar, especialment aquest dimecres 6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física.