← Altres notícies

El proper 20 d'abril, vine a la jornada de portes obertes per a futurs residents

El Consorci Hospitalari de Vic celebrarem una jornada de portes obertes el proper 20 d'abril perquè els futurs MIR, IIR, PIR i FIR pugueu conèixer més a fons la formació sanitària especialitzada que oferim aquest 2022. En cas que no pugueu assistir-hi, també teniu la possibilitat de seguir la jornada a través de Zoom. Us esperem al CHV!

La jornada de portes obertes per a futurs residents del CHV es farà dimecres 20 d'abril, de 13:00h a 15:00h, a l'Hospital Universitari de Vic. Us obrirem les nostres instal·lacions per explicar-vos el model de formació sanitària especialitzada que oferim, de la mà de residents i tutors de les diferents especialitats.

Enguany, també podreu seguir la jornada de portes obertes en directe a través de Zoom. Mitjançant aquesta plataforma, els futurs residents que estigueu interessats en conèixer les nostres especialitats i el model formatiu del CHV podreu contactar amb residents i tutors a través de les diverses sales virtuals que obrirem per a cada especialitat.

L'enllaç per seguir l'acte en directe s'activarà el mateix dia a la pàgina de les portes obertes: www.residents.chv.cat/portes-obertes

Els residents que vulgueu assistir a la jornada de portes obertes (presencial o virtual) us podeu inscriure a través del següent formulari.

La jornada està dirigida als futurs residents interessats en les següents especialitats:

  • Medicina: Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Psiquiatria i Salut mental, Geriatria, Pediatria i Obstetrícia i Ginecologia.
  • Infermeria: Geriatria, Psiquiatria i Salut mental i Obstetricoginecològica.
  • Psicologia: Psicologia Clínica.
  • Farmàcia: Anàlisis Clíniques.

En paral·lel, al Portal de Residents del CHV podreu trobar tota la informació sobre les especialitats, així com les diverses vies de contacte perquè ens feu arribar els vostres dubtes. Us esperem el 20 d’abril!