← Altres notícies

Toni Alonso: comiat al nostre històric director Econòmic i Financer

Avui es jubila Josep Antoni Alonso González, qui durant més de tres dècades va ser el màxim responsable de la gestió econòmica i financera del Consorci Hospitalari de Vic i, durant 25 anys, l'apoderat de Serveis Auxiliars a la Sanitat.

Alonso es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic el maig del 1991, primer com a director Econòmic i Administratiu i, posteriorment, com a director Econòmic i Financer. A més, va exercir com a apoderat de l'empresa Serveis Auxiliars a la Sanitat (SAS, AIE) des de la seva creació l'any 1997. Abans, havia treballat a l'Institut Català de la Salut, a l'Hospital de la Vall d'Hebron i al Ministeri de Treball.

El passat 1 de març, Josep M. Giménez Pérez el va succeir en el càrrec de director Econòmic i Financer. Durant aquest mig any, Alonso ha seguit vinculat al CHV i SAS en qualitat de director de Projectes, un càrrec des del qual ha gestionat el traspàs de funcions a més d'encapçalar projectes específics per delegació de la Gerència.

Avui, 31 d’agost, després de quasi mig segle de carrera professional i de 31 anys com a directiu a la nostra casa, el Sr. Alonso es jubila. Des de la nostra institució volem donar-li les gràcies i els millors desitjos en aquesta nova etapa.