← Altres notícies

La Dra. Iluminada Corripio Collado serà la nova directora de Salut Mental

Procedent de l'Hospital de Sant Pau, s'incorporarà el 12 de setembre com a directora d'àmbit i liderarà l'activitat de Psiquiatria i Salut Mental del CHV, en substitució del Dr. Santiago Escoté.

La psiquiatra Iluminada Corripio Collado (Barcelona, 1967) reuneix experiència assistencial, una sòlida formació clínica i una àmplia capacitació en gestió sanitària. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha exercit de metgessa adjunta durant més de dues dècades a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, on ha sigut referent assistencial en Atenció a l'esquizofrènia resistent i en Psicofarmacologia. La nova directora de Salut Mental del CHV atresora també una llarga i contrastada experiència docent i de recerca, a més d'una gran preparació en gestió: és màster en Teràpia familiar, en Psiquiatria i Psicologia Mèdica, en Direcció d'Institucions sanitàries i en Gestió en Salut Mental.

La incorporació de la Dra. Corripio suposarà el relleu del Dr. Santiago Escoté, qui conclou la seva etapa com a director de Salut Mental del CHV, càrrec que ha ocupat des de l'any 2016, i seguirà vinculat a la institució en tasques assistencials.

La nova directora gestionarà l’atenció específica en salut mental i addiccions del CHV, que s’ofereix a través de diferents recursos i dispositius assistencials (Urgències, consulta ambulatòria d'adults i infanto-juvenil, Centre d'Atenció a les Drogodependències, Hospitals de dia d'adults i infanto-juvenil i Hospitalització) amb el suport dels prop de 50 professionals que integren el servei -psiquiatres, psicòlegs, infermeres, treballadores socials, terapeutes ocupacionals i auxiliars d'infermeria-, sempre amb un treball multidisciplinari i en equip.