← Altres notícies

Inscripcions obertes per a la novena jornada d’actualització de la Societat Catalana de Neurologia

La SCN organitza, juntament amb el Consorci Hospitalari de Vic, una nova edició de la seva jornada anual d'actualització en el tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques més prevalents. Les persones interessades a assistir-hi, us podeu inscriure de manera gratuïta mitjançant el formulari adjunt.

La novena jornada de la Societat Catalana de Neurologia tindrà lloc el 7 d'octubre, de 8:30 a 17:30h, a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic i reunirà professionals de l'àmbit de la salut per parlar sobre les darreres novetats en el tractament i el diagnòstic de les malalties neurològiques. Durant la trobada es presentaran, en un format atractiu, diversos casos clínics i les persones assistents podran debatre i votar quina és la millor opció a seguir.

Les malalties vasculars cerebrals, l'epilèpsia, l'esclerosi múltiple, el sistema nerviós perifèric i el neuromuscular, els trastorns del moviment, les cefalees i les demències seran els temes ­que es tractaran en la jornada.

Les persones interessades a assistir a la trobada, us podeu inscriure de manera gratuïta mitjançant el formulari d'inscripció de la jornada o bé a través de la pàgina web de la Societat Catalana de Neurologia.

La IX Jornada d'Actualització en el tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques més prevalents està organitzada per la Societat Catalana de Neurologia conjuntament amb el Consorci Hospitalari de Vic. La celebració d'aquesta jornada cada any és itinerant i s'organitza amb el suport dels serveis de Neurologia dels diferents centres hospitalaris de Catalunya.