← Altres notícies

L’HUV ja disposa d’una zona per estacionar els patinets

L'Hospital Universitari de Vic incorpora, des de fa unes setmanes, un nou espai d'estacionament segur per als patinets.  A continuació, us expliquem on s'ha instal·lat i com funciona.

L'Hospital Universitari de Vic ha estrenat recentment un nou espai d'estacionament per a patinets, que disposa d'un sistema d'obertura i tancament que s'activa a través d'un codi, i un armariet per guardar-hi el casc. A més, també s'ha col·locat una manxa per inflar les rodes.

L'aparcament s'ha instal·lat al costat de la porta d'accés al vestíbul. Per a fer ús d'una plaça, només cal que seguiu les següents instruccions:

  1. Col·loqueu el patinet en una de les places disponibles.
  2. Tanqueu la porta de la taquilla i introduïu un codi de 4 dígits. Seguidament, premeu la tecla de confirmació. És important que comproveu que quedi ben tancat.
  3. Per agafar de nou el patinet, cal que torneu a repetir el mateix procés, tot teclejant el codi que havíeu entrat inicialment.
  4. Deixeu la porta de la plaça que hàgiu utilitzat oberta perquè en pugui fer ús una altra persona.

En cas que tingueu algun dubte sobre com fer-ne un bon ús, a la pròpia estructura trobareu uns vinils explicatius amb informació detallada de com funciona.

La instal·lació d'aquest aparcament és una de les accions incloses dins el Pla de Mobilitat Sostenible, impulsat pel Consorci Hospitalari de Vic amb l'objectiu de promoure una mobilitat més saludable, segura i sostenible.