← Altres notícies

El Dr. Noé Benabarre Castany, nou cap del Servei de Cirurgia Vascular

La Direcció del CHV ha apostat per donar més entitat a Cirurgia Vascular creant la nova posició de Cap de Servei. La convocatòria ha estat adjudicada al Dr. Noé Benabarre, qui assumirà el càrrec a partir de l'1 de novembre.

Benabarre (Lleida, 1989) és llicenciat en Medicina per la Universitat de Lleida i va especialitzar-se en Angiologia i Cirurgia Vascular a l'Hospital Universitari Son Espases, a Palma, on va treballar com a metge adjunt de l'especialitat fins l'any 2021, quan va incorporar-se al Consorci Hospitalari de Vic.

Ha complementat la seva formació en l'especialitat amb un certificat en ecografia vascular bàsica de la Societat Espanyola d'angiografia i Cirurgia Vascular (SEACV) i una estada internacional a l'àrea de Cirurgia Vascular del Departament de Cirurgia de la Universitat de Califòrnia, a San Francisco (UCSF).

A més del seu vessant assistencial, el Dr. Benabarre disposa d'experiència en l'àmbit de la recerca com a coautor de diferents publicacions i estudis, a més d'haver participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals de l'especialitat.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem al Dr. Benabarre molt encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Dr. Parés

Així mateix, també volem agrair al Dr. Oriol Parés Rifà tot el seu treball, dedicació i implicació havent respost durant els últims anys com a referent d'aquest àmbit d'especialitat.