← Altres notícies

A la venda les samarretes 'Fem camí al teu costat' 2023

Es poden adquirir a la botiga de l'entrada de l'Hospital Universitari de Vic i a l'Hospital de dia oncològic. Els fons recaptats en el marc de la caminada es destinaran íntegrament als serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga.

El Consorci Hospitalari de Vic participa un any més a la caminada solidària impulsada pels Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central que, amb el lema 'Fem camí al teu costat', vol recollir fons per finançar la lluita contra el càncer.

La recaptació d'enguany es distribuirà entre els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga, i servirà perquè els professionals segueixin investigant i tinguin cura de les persones que pateixen aquesta malaltia.

La propera edició de la caminada solidària es farà el dissabte 29 d'abril, en cap de setmana, amb la voluntat de sumar encara més participants en el tradicional recorregut de Manresa fins a Montserrat. 

Com hi puc col·laborar?

Podeu adquirir la samarreta solidària, a un preu de 12 euros i disponible en totes les talles, a l'Hospital de dia oncològic (planta baixa) i a la botiga ubicada a l’entrada del centre. Encara que no participeu a la caminada, comprar la samarreta és una bona manera d'ajudar a recaptar fons i aportar el vostre granet de sorra a la lluita contra el càncer.

Una iniciativa que no para de créixer

"Fem el camí al teu costat" va néixer l'any 2012 de la mà d'un grup de Mossos d'Esquadra que volien portar a terme una acció solidària per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. Inicialment, els diners es destinaven únicament al servei d'Oncologia d'Althaia, però la bona acollida de la proposta i la implicació de col·laboradors i patrocinadors ha fet que la iniciativa s'hagi convertit en un projecte que actualment abasta tota la Catalunya Central i que mou a milers de persones.