← Altres notícies

Inscripcions obertes per a la Jornada d'actualització en Pneumologia

El Servei de Pneumologia del CHV celebrarà el 27 d’abril una trobada adreçada al personal mèdic d'Atenció Primària de la comarca d’Osona. Les persones interessades a assistir-hi, es poden inscriure mitjançant el formulari present al web de la FORES.

La Jornada d'actualització en Pneumologia per a metges d'Atenció Primària tindrà lloc el dijous 27 d'abril a la Sala d'actes del Seminari de Vic i comptarà amb diverses ponències a càrrec de l'equip de Pneumologia del CHV, professionals de l'Atenció Primària i de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Entre els temes tractats, s'abordaran les apnees del son, la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC), les infeccions respiratòries, l'asma persistent greu o el tabaquisme, entre d'altres. La trobada es completarà amb una xerrada del Dr. Jacobo Sellarés, de l'Hospital Clínic de Barcelona, sobre patologia intersticial i amb diferents tallers sobre l'ús de la pressió positiva contínua de les vies aèries (CPAP) i la interpretació d'espirometries.

La jornada, organitzada pel CHV amb el suport de la FORES i diverses empreses, tindrà lloc de les 8:30 a les 17:00 h. Les persones interessades a assistir-hi, es poden inscriure, fins al proper 23 d'abril, a través del formulari d'inscripció present al portal web de la FORES, que en gestiona la secretaria tècnica.