← Altres notícies

Més estructura per fomentar el coneixement infermer

Alícia Minaya Freire incrementa les seves competències assumint el rol de coordinadora infermera de Docència, Recerca i Innovació per promoure l'avenç del CHV-FHSC i dels professionals d'Infermeria en aquests tres àmbits.

La nova figura de coordinadora infermera de Docència, Recerca i Innovació, que ocupa des del mes de gener la Dra. Alícia Minaya Freire, pretén donar més valor a la recerca i la innovació relacionada amb l'activitat dels professionals infermers per promoure millores en la pràctica clínica, els resultats assistencials i els indicadors de recerca. En l'aspecte docent, serà clau per monitorar la qualitat de la formació que reben als nostres centres els alumnes de cicles formatius i graus i els residents d'Infermeria.

El nou rol suposa una evolució de les funcions que Minaya realitzava fins ara com a infermera referent de Docència, Recerca i Innovació al CHV. Com a coordinadora, i amb el procés d'integració entre institucions, treballarà de forma transversal i amb vinculació als diversos comitès de la direcció d'Infermeria del CHV-FHSC.