← Altres notícies

L’actual director de Gestió, Ramon Ortiz, passarà a ser cap d’Assegurament de Tecnologia Electromèdica

La Direcció de Gestió es reestructura i els seus departaments es reorganitzaran entre les direccions Econòmica i Financera, de Serveis i l'Assessoria Jurídica.

Ramon Ortiz López deixarà de ser director de Gestió el proper 1 de març i assumirà el càrrec de cap d'Assegurament de Tecnologia Electromèdica. Des d'aquest rol de nova creació, que dependrà de la Direcció de Serveis, serà el responsable de garantir el posicionament tecnològic i l'eficiència en el funcionament d'aquests equips (renovació, formació, innovació...), d'acord amb la normativa d'aplicació i al seu coneixement de l'enginyeria aplicada a la Medicina.

El canvi s'emmarca en la reestructuració de l'organigrama del CHV-FSHC-SAS, que deixarà de comptar amb aquesta direcció. A nivell jeràrquic, els departaments que en depenien es distribuiran de la següent manera:

  • Contractes i Convenis > Assessoria Jurídica
  • Atenció no Pública > Direcció Econòmica i Financera
  • Compres (Logística*) > Direcció Econòmica i Financera
  • Magatzem (Logística*) > Direcció de Serveis
    (*) Francesc Soques seguirà al capdavant d'aquests departaments, però amb dependència jeràrquica dividida entre dues direccions.

Ramon Ortiz es va incorporar com a director de Gestió del CHV el 2017, després d'exercir més de dotze anys com a directiu a l'ICS i en hospitals com Vall d'Hebrón, Mataró o Germans Trias i Pujol. Entre 2019 i 2022 també va assumir les funcions de director de Persones. Des de la Direcció volem agrair-li l'enorme dedicació, el compromís i els resultats aconseguits durant aquests anys i desitjar-li molts encerts en el nou rol que assumeix a la institució.