← Altres notícies

Rebem la visita de representants del Pla director de salut mental i addiccions del Departament de Salut

Aquest divendres, membres de l'equip directiu i tècnic del Pla director de salut mental i addicions han visitat l'Hospital Universitari de Vic, Osona Salut Mental i Osonament per conèixer de primera mà les instal·lacions dels tres centres i el model d'atenció que s'ofereix en aquest àmbit a la comarca d'Osona.

El president del consell assessor de salut mental i addicions, Victor Pérez; el director, Joan Vegué, i les tècniques del Pla director de salut mental i addicions, Gemma Salmeron i Débora Fernández, han visitat la planta d'Hospitalització de l'Hospital Universitari de Vic i les diferents estances d'Osona Salut Mental i Osonament. En el seu recorregut, han estat acompanyats per la gerenta del CHV-FHSC, Sara Manjón; la directora de Salut Mental, la Dra. Iluminada Corripio, i la gerenta d'Osonament, Mercè Generó.

En el marc de la trobada, la directora de Salut Mental del CHV i la gerenta d'Osonament han presentat el model d'atenció integrada en salut mental i addiccions al territori d'Osona.

Una eina per millorar l'atenció de les persones amb problemes de salut mental

El Pla director de salut mental i addiccions és l'instrument del Departament de Salut que determina les línies directrius per impulsar, planificar, coordinar i avaluar les actuacions a desenvolupar en els àmbits de la promoció de la salut mental, la prevenció i el tractament de les malalties associades.