← Altres notícies

L’adjunt a Gerència, Oriol Morera, es jubila

Aquest divendres, el Dr. Oriol Morera Miralta finalitzarà la seva etapa laboral després de 42 anys dedicats al sector de la salut, tant a nivell assistencial com, especialment, en funcions de gestió i direcció d'institucions sanitàries. L'actual adjunt a Gerència també va ser gerent i conseller delegat del CHV.

Morera ha viscut dues etapes al Consorci Hospitalari de Vic. Després d'exercir durant sis anys com a metge col·laborador a l'Hospital de la Santa Creu de Vic, l'any 1987 es va incorporar al CHV, on durant deu anys va assumir diverses funcions i càrrecs directius en l'àmbit hospitalari. Poc després, va ser gerent de la institució, des de 1998 fins a principis de l'any 2000, i també conseller delegat, del 2003 al 2011.

Durant la seva trajectòria en les darreres dues dècades, ha assumit diversos càrrecs directius d'abast territorial català, com a director de l'Àrea de Serveis i Qualitat del Servei Català de la Salut, coordinador del Sistema Integrat de Salut de la comarca d'Osona i gerent de les regions sanitàries de la Catalunya Central i de Barcelona, entre d'altres. A més, també ha participat als consells rectors i de govern dels consorcis sanitaris de Vic, Barcelona, l'Alt Penedès i Terrassa.

L'any 2016 es va reincorporar al CHV per coordinar l'aliança estratègica entre els hospitals de Vic, Olot i Campdevànol i des de novembre de 2018 ha exercit com a adjunt a Gerència de la institució.

Aquest proper divendres, després de 42 anys com a professional, el Dr. Oriol Morera es jubila. Moltes gràcies de part de totes i tots els qui formem part d'aquesta institució i els millors desitjos en aquesta nova etapa personal que ara comences.