← Altres notícies

Rosa Maria García Cebolla és la nova cap d’Unitat d’Hospitalització d’Atenció Quirúrgica

Aquest 2 de maig, s'ha incorporat com a responsable d'infermeria de les unitats d'hospitalització 5.1 i 5.2 de l'Hospital Universitari de Vic, en substitució d'Anna Alsina Ribas.

La Rosa Maria García Cebolla treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l'any 2004 i compta amb una llarga experiència en el camp de la Infermeria. Ha exercit com a infermera a l'Hospital Universitari de Vic a les unitats d'Hospitalització Quirúrgica, a Urgències, a la Unitat de Cures Intensives (UCI), a l'Hospital de dia mèdic i a l'Àrea d'Oncologia, i durant els últims sis anys, des de 2017 ocupava el càrrec de coordinadora de centre. Abans d'incorporar-se al CHV, havia treballat com a infermera als centres geriàtrics valencians La Lonja i Jaume I i a diverses àrees de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.

Diplomada en Infermeria per la UVic-UCC i màster en Direcció i Gestió en Infermeria per la Universitat CEU Cardenal Herrera de València), García compta amb formacions de postgrau en Atenció Prehospitalària Urgent i en Gestió de Qualitat, Habilitats Directives i Direcció i Supervisió en l'àmbit de la Infermeria, a més d'haver-se format en Suport Vital Avançat, cures, reanimació cardiopulmonar i seguretat de pacients, entre d'altres. També és col·laboradora docent dels graus d'Infermeria i Fisioteràpia de la UVic-UCC.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Rosa Maria García Cebolla molt encert en la seva nova responsabilitat.