← Altres notícies

L’Hospital Universitari de Vic estrena una nova sala d’espera a Urgències

Aquesta setmana, han finalitzat els treballs per remodelar i ampliar la sala d'espera principal de l'Àrea d'Urgències del centre, un espai que està disponible des d'aquest divendres. Ara començarà la construcció dels nous consultoris d'alta resolució mentre continuen els treballs al mòdul de boxs construït sota l'aparcament de Consultes Externes. 

L'àrea d'Urgències de l'Hospital Universitari de Vic ja compta amb una nova sala d'espera més amplia, còmode i funcional. Aquesta setmana, s'han completat les obres per remodelar i ampliar la sala d'espera principal i la construcció d'un nou nucli de lavabos que s'ha aixecat annex a les instal·lacions actuals.

La nova sala d'espera incorpora seients més amples i còmodes, així com uns acabats a les parets i al terra que donen més calidesa a l'espai. Tot plegat, ajudarà a fer més agradable l'estada dels usuaris.

Amb aquesta fase de les obres d'ampliació i millora de les Urgències finalitzada, es recuperarà el circuit de pas dels pacients dins d'aquesta àrea, ja que fins ara havien d'accedir-hi per l'entrada adreçada als pacients que venen en ambulància.

Paral·lelament a l'obertura d'aquests nous espais, s'està treballant en la construcció d'un nou mòdul sota el carrer d'accés a Consultes Externes, on hi haurà cinc boxs pediàtrics amb sala d'espera pròpia, cinc boxs d'observació amb bany i dues habitacions de guàrdia. Els nou boxs tindran vistes a un pati anglès amb ventilació, vegetació i il·luminació natural.

Pròximament, començarà la construcció dels consultoris d'alta resolució, una àrea pensada per ser d'assistència ràpida i entomar les urgències més lleus.