← Altres notícies

Professionals del CHV exposen projectes i necessitats al conseller de Salut

El conseller de Salut, Manel Balcells, va visitar divendres l'Hospital Universitari de Vic i el CAP Osona per reunir-se amb els equips directius i professionals dels dos centres. Més enllà de l'interès mostrat per l'estat de les obres del servei d'urgències de l'HUV, que comptarà amb un 30% més d'espai, el conseller va posar en valor projectes com l'Aliança Estratègica C-17 com un "model de referència a tot el territori català".

Balcells va arribar poc abans de les 11 h del matí i va fer un petit recorregut per les dependències de l'Hospital. Després es va reunir amb la direcció i amb els professionals de diferents àrees del Consorci Hospitalari de Vic, que li van exposar alguns projectes i necessitats de l'hospital i la tasca de valor i innovadora que s'està fent des de les nostres institucions. El conseller va agrair la feina que s'està duent a terme i va reconèixer que molts dels projectes que es lideren des del consorci són el model a seguir a tot Catalunya.

També va destacar la figura de coordinació territorial i integració de l'atenció primària. Balcells va considerar aquesta tasca imprescindible "per garantir una bona continuïtat assistencial a la ciutadania", tot felicitant la tasca que fan tots els professionals en el seu dia a dia. En la mateixa línia, també es va fer referència a altres qüestions com ara el model d'atenció intermèdia, així com l'atenció integral especialitzada sanitària i social que es fa a la Fundació de l'Hospital de la Santa Creu.

La gerent del CHV-FHSC, Sara Manjón, va recordar que Osona i l'hospital s'estan fent grans i que necessiten anar acompanyats de més inversions per ajudar en el creixement i la millora dels serveis. Una idea que des del Servei Català de Salut ja s'està valorant.