← Altres notícies

Joan Guanyabens inaugurarà el curs acadèmic amb una xerrada sobre intel·ligència artificial

El director de la Fundació TIC Salut i Social i expert en l'aplicació de tecnologies de la informació i comunicacions en l'àmbit de la salut pronunciarà la conferència "La intel·ligència artificial un instrument vital per a la salut" aquest dimarts 26 de setembre a l'Hospital Universitari de Vic. Durant l'acte també s'entregaran els premis anuals de recerca.

Joan Guanyabens, metge i diplomat en Gestió Hospitalària amb més de vint anys d'experiència en tecnologies de la informació en el sector sanitari (TIC), serà l'encarregat d'inaugurar, dimarts 26 de setembre a les 13 h, el curs acadèmic 2023-2024 del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC). Ho farà amb la conferència: "La intel·ligència artificial un instrument vital per a la salut".

Al final de l'acte, es lliuraran els reconeixements anuals del CHV a les "millors publicacions científiques" i a la "millor comunicació" realitzades pels professionals durant el curs passat. També, s'homenatjarà als que han obtingut el grau de Doctor.

La sessió inaugural tindrà lloc a la sala d'actes a l'Hospital Universitari de Vic i es podrà seguir en línia a: Acte d'inauguració del curs acadèmic.

El programa acadèmic

El curs acadèmic 2023-24 es desenvoluparà en el marc del conveni de l'Hospital Universitari, amb l'objectiu d'estimular les àrees de docència, investigació i innovació, mitjançant una major col·laboració entre el sector assistencial i el món acadèmic. De manera freqüent, entre una i dues vegades per setmana, la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic acollirà sessions educatives i científiques, dirigides per experts interns o externs, amb l'objectiu de contribuir a la millora i actualització del coneixement dels professionals del CHV-FHSC.