← Altres notícies

| Vadecor Persones

T’apuntes al propòsit de salvar vides?

En períodes festius, les reserves de sang baixen fins a un 20% i cal tenir uns estocs correctes per encarar aquesta disminució de donacions. Per aquest motiu, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic acollirà dues jornades de donació de sang durant aquest període de festes.

La campanya es durà a terme el pròxim dijous 7 de desembre de 2023 i dimarts 2 de gener de 2024. La iniciativa està dirigida a tota la ciutadania i les persones interessades poden donar sang en els següents horaris:

  • Dijous 7 de desembre de 2023: de 17 a 21 h
  • Dimarts 2 de gener de 2024: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Aquestes donacions són imprescindibles per mantenir les reserves de sang en un estat correcte durant el mes de desembre, quan més baixen els estocs. La necessitat de sang no s'atura, i malgrat les festivitats de Nadal, els pacients continuen necessitant donacions de sang.

Ets a temps de complir un propòsit

Qui no s'ha proposat alguna vegada estalviar, anar al gimnàs o aprendre algun hobby? Si és que sí, però el temps ha acabat tirant-se a sobre, des del Banc de Sang proposen acabar l'any o començar-lo complint-ne un. El de salvar vides.