← Altres notícies

Renovació dels comandaments d’Urgències

Després de la incorporació de Judit Roca Font al capdavant del Servei d'Urgències Territorials d'Osona, aquest últim trimestre ha continuat la incorporació de nous comandaments al servei. Natàlia Corominola és la nova cap d'Unitat d'Urgències i Eva Alda és la nova Coordinadora assistencial d'Urgències.

Coordinadora assistencial d'Urgències

Eva Alda Sanchez (1974) és Llicenciada en Medicina i Cirurgia amb una extensa formació en Urgències i Emergències -disposa d'un Postgrau i dos Màsters Universitaris en aquesta temàtica i en l'atenció als pacients crítics-.

Metgessa especialitzada en Atenció Immediata amb més de 20 anys d'experiència, treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l'any 2007. També està vinculada al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), del qual va ser coordinadora de la base SEM de Vic; i va ser directora del projecte ACUT OSONA (Atenció Continuada Urgències Territorials) durant un període de 2 anys.

La seva experiència de l'atenció continuada -tant en l'àmbit de l'atenció hospitalària, com de l'atenció primària, com del SEM- fa que el seu perfil sigui clau per assumir la responsabilitat de Coordinadora assistencial d'Urgències. 

Cap d'Unitat d'Urgències

Natàlia Corominola Colom (1979) és infermera des de fa dues dècades, diplomada a la UVic-UCC (1999-2002). Va iniciar la seva vinculació al Consorci Hospitalari de Vic l'any 2007, treballant a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu fins el 2014, any en què va obtenir el títol d'especialització en Infermeria Geriàtrica. Després, va incorporar-se al Servei d'Urgències de l'HUV, al qual exerceix com infermera des de fa pràcticament 10 anys.

Disposa d'un Màster en Infermeria d'Urgències Hospitalàries i un Màster en Malalt Crític i Emergències, actualment en curs.

Gràcies Visi

Visitación Garcia-Mota conclou la seva etapa com a cap d'Unitat d'Infermeria d'Urgències, un càrrec que ha ocupat des del setembre de 2017.

Des de la Direcció volem agrair a la Visi aquests anys com a màxima referent d'Infermeria d'Urgències i els prop de 25 anys de vinculació al CHV, i alhora volem desitjar-li molts encerts en la seva nova responsabilitat com a cap d'Àrea Ambulatòria.