← Altres notícies

Visitación Garcia-Mota és la nova cap d’Àrea Ambulatòria del CHV

Des de principis d'aquest any, Visitación Garcia-Mota assumeix les funcions de cap d'Àrea Ambulatòria del CHV en substitució de Rosa M. Vivet, qui es va jubilar al mes de desembre.

Visitación Garcia-Mota va començar com auxiliar d'Infermeria a l'Hospital de la Santa Creu entre els anys 1991 i 1994, a les Unitats de Convalescència, Llarga Estada i Cures Pal·liatives. Després de diplomar-se en Infermeria, va incorporar-se al Consorci Hospitalari de Vic, on treballa des de l'any 1998. Compta amb postgraus en Atenció Prehospitalària Urgent, i Infermeria en Cures Intensives (Ramon Llull); i un màster en Administració i Gestió per Infermeria.

Al llarg de la seva dilatada experiència ha exercit com a infermera en les diferents àrees: Hospitalització, Consulta Externa, Intervencionisme, CMA, Urgències, SEM, entre d'altres. L'etapa més llarga va ser a Unitat de Cures Intensives, on va estar pràcticament quinze anys, entre el 2003 i el 2017, com a coordinadora general suplent de nit. Tot seguit, va assumir la responsabilitat de Cap de la Unitat d'Infermeria d'Urgències, des de 2017 fins a 2023.

Des d’aquest 2024, és la responsable de l'Àrea Ambulatòria dels següents centres del CHV: Hospital Universitari de Vic i Clínica de Vic.

Des de la Direcció volem desitjar-li el màxim encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies Rosa M. Vivet

Rosa M. Vivet ha estat vinculada a les nostres institucions des de 1988. Va començar com a infermera a l'Hospital de la Santa Creu. Durant la seva extensa trajectòria, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat al CHV com a supervisora de nit i cap de l'Àrea Ambulatòria. Durant una etapa també va ser la directora d'Infermeria de la institució. El desembre de 2023 es va jubilar posant fi a una relació laboral i professional amb el Consorci Hospitalari de Vic de 35 anys.

Des de la Direcció volem agrair-li tot el que ha aportat a la institució durant aquests anys i fer-li arribar els millors desitjos en aquesta nova etapa personal que comença.