← Altres notícies

Rosana Franquesa és la nova cap d'Unitat de l'Àrea Quirúrgica

Des de principis d'aquest any, Rosana Franquesa és la nova cap d'Unitat d'Infermeria de l'Àrea Quirúrgica del CHV en substitució de Marta Banús.

Rosana Franquesa Santanach va treballar com a auxiliar d'Infermeria a l'Hospital Universitari de Vic entre els anys 1991 i 1998, tant a hospitalització com quiròfan. Ja com a infermera, a partir de l'any 1999 i fins al 2023, ha exercit a l'Àrea Quirúrgica del Consorci Hospitalari de Vic en diversos torns i diferents zones de l'àmbit quirúrgic -ja sigui a CMA, sala de despertar, quiròfan i reanimació postquirúrgica - tant de la Clínica de Vic com de l'Hospital Universitari de Vic.

En paral·lel a la seva activitat assistencial, ha estat tutora de residents d'Infermeria i d'estudiants dins de l'Àrea Quirúrgica, i també ha estat docent en el postgrau d'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Rosana Franquesa molt encert en la seva nova responsabilitat.

Moltes gràcies, Marta

Així mateix, també volem agrair a la Marta Banús tot el seu treball, dedicació i implicació mentre va ocupar el càrrec de cap d'Unitat de l'Àrea Quirúrgica, àmbit amb el qual segueix vinculada com a Cap d'Àrea.