← Altres notícies

Expliquem la nostra innovació en processos als hospitals de la xarxa XISCAT

La Xarxa d’Innovació en Salut per Catalunya (XISCAT), de la qual forma part el Consorci Hospitalari de Vic, organitza una nova edició del Cafè de la Innovació en la qual hi participarà la cap de l'Oficina Tècnica de Processos del CHV-FHSC, Clara Pladevall.

El proper 21 de març tindrà lloc el VIIè Cafè de la Innovació, un cicle de trobades enfocat a temàtiques relacionades amb la innovació en els entorns assistencials i hospitalaris en col·laboració amb empreses i a donar a conèixer la xarxa a empreses i altres entitats interessades en desenvolupar conjuntament solucions innovadores.

En aquesta ocasió, la temàtica és la innovació en processos i té per objectiu donar un enfoc de com millorar l'eficiència i la qualitat a partir de l'anàlisi de processos en el sector salut. La cap de l'Oficina Tècnica de Processos del CHV-FHSC, Clara Pladevall, presentarà l'experiència titulada "Visió fluida del circuit de pacient".

La sessió és en format telemàtic amb inscripció prèvia abans del 19 de març. El dia abans de la trobada es facilitarà l’enllaç de connexió a les persones inscrites.