← Altres notícies

Arriba la Jornada Infermera CHV-FHSC 2024: "Infermeres, som valor"

El maig és el mes de les infermeres! Amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic celebrem un any més la diada, enguany sota el lema “Infermeres, som valor”.

En aquest esdeveniment, que tindrà lloc el dia 15 de maig de 9:30 h a 14:00 h a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic, tindrem l'oportunitat de compartir experiències i posar en valor les cures infermeres i tots els seus àmbits competencials (l'assistència, la docència, la recerca i la gestió). Per això, hem elaborat el següent programa amb ponències, xerrades inspiradores i taules rodones.

Ens agradaria molt poder comptar amb la teva presència i agrairem que ho facis extensiu a qui consideris oportú. Si us plau, fes la teva inscripció a través del formulari adjunt per reservar el teu lloc (les places són limitades). Us hi esperem!

El maig, mes de la infermera!

L'organització de la jornada s'emmarca en el Dia Internacional de la Infermera, en el qual es commemora el naixement de Florence Nightingale, pionera de la infermeria moderna que va demostrar la importància de les cures i va liderar la transformació de la pràctica infermera.

Durant tot el mes de maig, des de la Direcció d’Infermeria i des de l’àrea d’Estratègia Ciutadana i Comunicació s’estan duent a terme diferents accions comunicatives dedicades a difondre el col·lectiu, donant valor al fet que les infermeres són el motor de les nostres institucions i del territori i que actuen amb lideratge professional com agents de canvi en els models d'atenció.

Una altra de les accions rellevants del mes: Foto de grup d’infermeres a la Plaça Major. T’hi sumes?