← Altres notícies

El CHV crea una aplicació per accedir als serveis en línia des del mòbil

La nova App del Consorci Hospitalari de Vic permet als usuaris consultar les visites i proves que tenen programades, geolocalitzar els centres i, en breu, també veure el temps d'espera previst a Urgències.

El Consorci Hospitalari de Vic posa en marxa una aplicació perquè els pacients i usuaris puguin accedir des del seu telèfon mòbil o tauleta, de manera fàcil, segura i personalitzada, als serveis en línia relacionats amb l'assistència sanitària.

La primera versió de l'App inclou la utilitat de consultar les visites amb l'especialista, les proves que tinguem programades i geolocalitzar el centre on hem d'anar. A les Consultes Externes del CHV s'hi atenen cada any 180.000 visites. Un fet habitual és que els usuaris perdin el full de citació i no recordin quan tenen la visita o on han d'acudir. Ara, gràcies a l'aplicació, podran recuperar aquesta informació de manera fàcil i instantània, el que ha de permetre reduir tant les visites no presentades, com les desenes de milers de consultes telefòniques que aquest fet genera cada any.

L'aplicació, disponible per a sistemes operatius Android i Apple, es pot descarregar accedint des del mòbil a www.chv.cat/usuaris/app-mobil, i a la mateixa pàgina ens podem registrar de manera senzilla per accedir al nostre apartat personal.

Noves utilitats

En breu, l'aplicació incorporarà també l'opció de consultar en temps real l'espera prevista per ser atesos a Urgències, i s'està treballant per sumar utilitats com la de modificar en línia el dia i hora de les visites o consultar també la programació dels fills o avis al nostre càrrec. L'objectiu és ampliar progressivament les funcionalitats que ofereix l'App, en una aposta per potenciar els canals en línia i així arribar al creixent nombre d'usuaris que utilitzen el mòbil com a principal eina d'informació.

L'aplicació mòbil veu la llum deu mesos després d'estrenar el nou web www.chv.cat i quan fa un mes que es van posar en marxa el portal i el compte de Twitter per donar a conèixer l'activitat docent entre els estudiants de Ciències de la Salut. Com aquests canals, la nova App s'emmarca en el macroprojecte Connecta'H Vic que té per objectiu connectar virtualment el Consorci amb tot el que l'envolta.