← Altres notícies

Recorregut alternatiu durant les obres de pavimentació a l’entorn de l’HUV

Aquest dilluns està previst que l'ajuntament de Vic comenci les obres de refermat del carrer Puig dels Jueus, via d'accés principal per arribar a l'Hospital Universitari de Vic.

Durant el temps que es facin les obres, s'establirà un recorregut alternatiu i es canviarà el sentit de la circulació als carrers de Josep Maria Selva i Francesc Pla el Vigatà.

Com es mostra al mapa adjunt, l'accés rodat a l'HUV des de l'Avinguda de Sant Bernat Calbó es farà passant per davant de l'escola Guillem de Montrodon i resseguint el perímetre del parc Miquel Albó Vidal de Llobatera.

Els vehicles hauran de pujar pel carrer Sant Miquel Xic i girar cap a l'esquerra per seguir pel carrer Julià Fàbregas. Després, caldrà seguir pel carrer Josep Maria Selva i el carrer Francesc Pla el Vigatà, aquests dos últims en sentit contrari a l'habitual, fins a accedir al recinte hospitalari.

El recorregut alternatiu estarà senyalitzat des de la cruïlla de l'Avinguda Bernat Calbó amb els carrers Manel Galadies i Puig dels Jueus i tindrà continuïtat en la senyalització fins arribar a l'HUV.

Les obres s'emmarquen en una sèrie de treballs de millora en el ferm de les calçades de la ciutat de Vic.