← Altres notícies

Susanna Vilaseca i Jordi Amblàs guardonats amb el Premi a l’Excel·lència Professional

Cada any el Col·legi de Metges de Barcelona reconeix públicament la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional. Enguany, la ginecòloga i cap d'estudis del CHV rebrà un dels Premis a l'Excel·lència Professional.

El COMB atorga aquests guardons en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l'honestedat, l'altruisme, la integritat i l'excel·lència. Concretament, la Dra. Vilaseca estarà reconeguda en la categoria d'Educació Mèdica, per la seva llarga trajectòria com a docent i tutora dels metges que cursen la formació sanitària especialitzada. És la cap d'estudis de la institució des de novembre del 2017.

El geriatra del Servei Territorial de Geriatria, Dr. Jordi Amblàs, també és un dels elegits per rebre el premi en la categoria d'Atenció Sociosanitària per la seva trajectòria en la vessant assistencial, de docència i de recerca. Actualment està treballant en Pla director sociosanitari i programa de prevenció i atenció a la cronicitat (PPAC) del Departament de Salut, així com en el Programa de Gestió de l'Atenció Complexa (PGAC) d'Osona, entre d'altres projectes. És vicepresident de la junta directiva de la Societat Catalana de Geriatria i Gereontologia; coordinador del grup de recerca de Cronicitat a la Catalunya Central (C3GR), i director adjunt de la Càtedra de Cures Pal·liatives de la UVic-UCC.

En total, es reconeix la trajectòria de 51 metges o metgesses i de quatre equips assistencials. L'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional 2019 del COMB se celebrarà el dijous 21 de novembre al vespre, i aquest any coincideix amb la commemoració del 125è aniversari de la fundació del Col·legi.