← Altres notícies

Ara més que mai les teves mans estan salvant vides

El dia 5 de maig és el Dia Mundial de la Higiene de Mans, una data que el CHV celebra cada any amb activitats divulgatives i informatives, tant a professionals com a familiars i usuaris dels nostres centres. Aquest 2020, però, és un any diferent, i les diverses activitats s'han realitzat a la pràctica totalitat dels nostres professionals i a tots els usuaris que accedeixen als diferents centres del CHV.

La higiene de mans és una pràctica clau per una atenció sanitària de qualitat i per la seguretat dels pacients, i aquest 2020, la pandèmia per COVID-19 ha mostrat de nou com, del paquet de mesures per prevenir la transmissió del SARS-CoV-2, és la mesura amb el grau més alt d'evidència. Tant els professionals com els pacients i la societat en general hem hagut de posar en pràctica la correcta higiene de mans per limitar, juntament amb altres mesures de prevenció, la transmissió del coronavirus.

És important rentar-se correctament les mans amb aigua i sabó o amb preparats de base alcohòlica com a mesura de prevenció i recordar que l’ús de guants no substitueix el rentat de mans.