← Altres notícies

Asfaltat de l'aparcament de l'Hospital Universitari de Vic

Avui dilluns s'han completat les tasques de pavimentació del pàrquing d'Osona Salut Mental i començaran les de l'entorn de l'Hospital Universitari de Vic, que s'allargaran durant tota la setmana.

Per garantir al màxim l'accés de vehicles a l'Hospital -tant de particulars, com de transports sanitaris o de proveïdors-, s'ha previst dur a terme les obres d'asfaltat per trams. Els treballs començaran avui dilluns dia 6 i es completaran aquest divendres 10 de juliol. Amb cada intervenció, s'habilitaran circuits alternatius per minimitzar els talls a les zones afectades.

 • Dilluns 6 a dimarts 7 de juliol. Tram central.
  Afectació entre Osona Salut Mental, Manteniment i pati interior de l'Hospital Universitari de Vic (SEM, descarrega de mercaderies i cuina).
 • Dimarts 7 a dimecres 8. Tram nord.
  Afectació a la zona de Consultes Externes i Urgències, així com a la sortida de vehicles habitual de l'aparcament.
 • Dimecres 8 a dijous 9. Tram sud.
  Afectació a l'entrada habitual de vehicles i a la porta principal de l'Hospital.
 • Dijous 9 a divendres 10. Aparcaments de Professionals i de Manteniment.
  Afectació al tram d'accés per a vehicles de Manteniment / proveïdors, així com a algunes zones del pàrquing del personal.

L'asfaltat forma part de les obres de millora dels pàrquings i els accessos de l'Hospital Universitari de Vic i Osona Salut Mental. Els treballs, que van començar a mitjans de juny i que han d'estar completats a finals de juliol, serviran per condicionar aquests espais i per incorporar-hi nous equipaments que en millorin la seguretat i l'accessibilitat.

Us demanem la vostra comprensió i col·laboració, doncs és una millora de la que en gaudirem tots durant els propers anys.