← Altres notícies

El Dr. José J. Navas inaugurarà el Curs acadèmic

El gestor del projecte Institut de Recerca i Innovació en Salut a la Catalunya Central, el Dr. José Jerónimo Navas, serà l'encarregat d'inaugurar, dijous 29 d'octubre a les 13:00 h, el Curs acadèmic 2020-2021 del CHV amb una conferència en format virtual.

Ho farà amb la conferència magistral "El perquè dels Instituts de Recerca: L'Institut de Recerca de la Catalunya Central", que es podrà seguir presencialment des de la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic i també a través de Zoom: https://bit.ly/37GKJ1H.

El Curs acadèmic 2020-2021 es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic.

Al final de l'acte, es donaran a conèixer els reconeixements anuals del Consorci a les 'Millors publicacions científiques' i a la 'Millor comunicació' i els 'Millors casos clínics' realitzades pels professionals durant l'any passat, i s'esmentaran els professionals que han obtingut el grau de Doctor.

Àmplia experiència en gestió hospitalària, recerca i innovació

José Jerónimo Navas és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid i compta amb una dilatada experiència professional al capdavant d'institucions sanitàries i de recerca biomèdica, com l'Institut de Salut Carlos III (2008-2012). Actualment és el gestor del projecte de l'Institut de Recerca i Innovació en Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC) de la UVic-UCC.

Entre d'altres càrrecs, Navas va ser cap del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, del qual també fou director mèdic i director gerent durant més de deu anys abans d'assumir el càrrec de director de la Divisió Hospitalària (1997-2002) i director científic (2003-2004) de l'ICS. També ha estat director del Programa d'investigació i innovació del Departament de Salut (2005-2008) i president de la Junta de Govern de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, a més de director gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2012-2015). Des de 2015 i fins a principis d'aquest any, ha estat el responsable d'Innovació de l'ICS.

En l'àmbit docent, ha estat catedràtic d'Anatomia Patològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i també ha exercit com a professor d'aquesta especialitat a la Universitat Northwestern de Chicago i a la Universitat Complutense de Madrid.