← Altres notícies

Montse Criballés, nova cap de Gestió de Clients

A partir del 14 de juny, Montse Criballés, la fins ara responsable d'Atenció Ambulatòria del CHV, ocuparà el càrrec de cap de Gestió de Clients, en substitució d'Anna Camprubí.

Montse Criballés és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses. Va incorporar-se al Consorci Hospitalari de Vic l'any 2009 i des d'aleshores ha estat vinculada al departament de Gestió de Clients. Primer, va treballar d'administrativa a Consultes Externes i a la Unitat de Gestió Administrativa de Planta (UGAP). Després, va estar al capdavant de la UGAP com a coordinadora i fa aproximadament un any va assumir la responsabilitat de cap d'Atenció Ambulatòria.

Gestió de Clients s’encarrega de la programació de l’activitat ambulatòria (visites, proves internes i externes) i quirúrgica (pública i privada) i de l’avís i l’atenció telefònica i presencial als pacients. Els seus professionals gestionen les admissions d'Hospitalització i Urgències i els llits disponibles, a més de donar suport administratiu al pacient ingressat (transcripció d'informes, tramitació transport sanitari, programació visita control) i tramitar les sol·licituds de documentació clínica demanada pels pacients.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Anna

Anna Camprubí ha estat cap de Gestió de Clients al Consorci Hospitalari de Vic des de l'any 2007. Durant aquests catorze anys, ha treballat per la consolidació i a la modernització d'aquest àmbit, donant-li una nova línia d'actuació i contribuint al treball en xarxa. Des de la Institució, volem agrair-li tots aquests anys de feina, dedicació i implicació al capdavant de l'equip de Gestió de Clients.

Montse Criballés, nova cap de Gestió de Clients