Primera trobada anual del Grup de Recerca en Cronicitat

La jornada va tenir lloc el 8 de novembre a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

Una cinquantena de persones van assistir a la primera trobada anual del Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3GR), un grup reconegut recentment per l'AGAUR i integrat per professionals del CHV i d'altres institucions. La jornada va servir per fer balanç de la trajectòria, l'activitat i els resultats assolits durant l'últim any i per "acabar posar els fonaments del grup de recerca" segons el coordinador del grup, Dr. Jordi Amblàs.

La jornada va comptar amb la participació de dos experts en recerca, Marta Otero i Marco Inzitari, coordinadors respectivament dels grups TR2LAB de la UVic-UCC i Re-FIT del Vall d'Hebron Institut de Recerca - Universitat Autònoma de Barcelona. Tots dos van fer reflexionar sobre la importància de desenvolupar una trajectòria personal de recerca i també sobre l'entorn facilitador que suposa el fet de pertànyer a un grup d'investigadors.

El C3GR estrena web i newsletter

La trobada va ser el marc idoni per presentar els nous canals de comunicació del grup: una pàgina web, un perfil de Twitter i una newsletter semestral. 

Web

Twitter