L’Hospital de Manlleu celebra la Festa del Voluntariat

Els voluntaris constitueixen un col·lectiu de suport fonamental, que complementa la tasca que realitza l'equip de professionals, i contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones ingressades

L'Hospital Sant Jaume de Manlleu va organitzar l'11 de desembre un emotiu acte en reconeixement a totes les persones i associacions que participen en el programa de voluntariat del centre. Aquests voluntaris -més de 50 cada any- col·laboren de forma continuada o esporàdica en les activitats que es duen a terme a l'Hospital, a l'Hospital de dia, a la Residència Aura i al Centre de dia Josep Roqué i Castell, i representen un suport molt important per millorar la qualitat de vida de les persones usuàries d'aquests serveis.

El reconeixement va comptar amb la presència de 70 voluntaris a la sala d'actes de l'Hospital i va començar amb un parlament de la Dra. Isabel Ramon, responsable del programa de responsabilitat social corporativa del CHV, qui va destacar que "fer voluntariat és una mostra de valors, solidaritat i compromís per part de persones que donen el seu temps als altres". Tot seguit, Tina Vivo, treballadora social del Consorci, va agrair i reconèixer la feina de tots els voluntaris: "vingueu setmanalment o alguns cops a l'any, la vostra col·laboració és molt important".

Després dels parlaments inicials, es va lliurar un obsequi als voluntaris presents a l'acte i a totes les entitats que en donen suport, i es va fer una fotografia de grup amb tots els participants. La festa es va tancar amb una copa de cava pels assistents després d'una sessió de música i ball a càrrec de Joan Usart.

Qui estigui interessat en ser voluntari a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, pot adreçar-se a la seva Unitat de Treball Social presencialment o trucant al 93 852 00 00 (extensió 7190)