Posar-nos en valor per captar nou talent

El CHV impulsa un projecte per promocionar la institució en entorns i xarxes professionals i així afavorir la incorporació de nous especialistes

Visibilitzar els nostres serveis i el talent intern amb què comptem, amb la finalitat de millorar el posicionament del CHV com a opció professional davant dels col·lectius mèdic i infermer. Això és el que vol aconseguir el projecte de promoció dels serveis i de suport a la captació de talent que impulsen les direccions Assistencial i de Recursos Humans.

Des de mitjans de 2019, s'està treballant per dissenyar pàgines web pròpies de cada servei que posin en valor els seus professionals, el model de treball i recursos de què disposen, l'activitat que duen a terme, les sotsespecialitats, tractaments i programes que ofereixen, així com la seva activitat docent i els projectes de R+D+i en què participen.

  • Fitxes de professionals
  • Les pàgines de cada servei es completen amb fitxes individuals dels professionals on, a més de donar a conèixer millor el seu equip humà, ells mateixos expliquen la seva experiència i visió del servei. Aquests testimonis també es difonen a LinkedIn, on el compte de Selecció del CHV és seguit per més d'un miler de professionals, per reforçar mitjançant la prescripció les convocatòries de places que oferim.
Captura de pantalla de la web promocional de Psiquiatria i Salut Mental
Disseny per a les xarxes socials corporatives