Infermeria reforça la seva estructura

Enguany, s'han estrenat en les seves funcions quatre nous comandaments infermers i s'han convocat més de 80 places d'Infermeria

Juntament amb la incorporació de Visi Garcia-Mota com a Cap d'Unitat de Cures (CUC) d'Urgències, aquests darrers mesos han estrenat noves funcions uns altres dos comandaments infermers. Anna Custodi Bernadet, fins ara CUC d'Atenció Immediata, és la nova CUC de la Unitat de Cures Intensives, mentre que Ester Vivas Pous ha estat nomenada cap d'Unitat de Cures Geriàtriques. Aquestes tres noves incorporacions se sumen a la de Margarita Oriol, qui a primers d’any va promocionar a cap d'Àrea Quirúrgica, en substitució de Lourdes Bigas.

Més de 80 places convocades

L’ampliació i renovació de l’estructura de comandament de Cures ha anat acompanyada també per una dinàmica activitat de convocatòria de places a tots els nivells. En total, al llarg del 2017 s’han convocat a nivell intern més de 80 places d’Infermeria, fet que ha generat un important moviment dins l’organització i que permetrà consolidar molts llocs de treball per a personal del Consorci Hospitalari de Vic.