Un equip professional adaptat a la nova etapa de l’entitat i amb nous lideratges

La recuperació de la gestió del SAD va suposar la subrogació de 80 professionals des de l'entitat proveïdora que la gestionava fins aleshores. Moltes d'elles ja havien format part del nostre equip humà en la fase anterior, però ara s'incorporen en ple procés d'integració de les entitats promotores de la FADO, que són la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu i el Consorci Hospitalari de Vic. L'organització i la gestió de l'activitat per part de la FADO, per tant, s'encaixa en aquest procés de reestructuració de l'àrea de la dependència que està fent el CHV-FHSC-FHSJM. Una nova mirada que vetlla per reforçar l'àmbit d'atenció a les persones grans amb una visió més social i comunitària i, alhora, que permeti dignificar el sector i facilitar la incorporació de professionals.

A partir de l'1 de desembre, l'equip de professionals de la nostra institució va quedar doncs format per 100 persones. Aquestes dades doncs no són comparables a les d'exercicis anteriors.

El 2022 ha suposat també la consolidació de nous lideratges als equips, amb la incorporació dels dispositius de la FADO a l'Àrea d'Atenció Comunitària de CHV/FHSC/FHSJM.

PLANTILLA (a 31 de desembre) 2020 2021 2022
Professionals 112 21 100
Mitjana d’edat (anys) 45,4 43,3 42,4
Estabilitat (contractes indefinits) 73,5% 58% 78%

Formació

El Pla de Formació 2022 s'ha vist afectat pel canvi comentat de la composició de la plantilla i també per l'evolució de la pandèmia amb les onades del primer trimestre. S'han dut a terme quatre activitats relacionades bàsicament amb mesures de seguretat i protecció davant de la pandèmia, model d'atenció centrada en la persona i la manipulació d'aliments i la seguretat alimentària. El nivell de satisfacció amb les activitats de formació és del 88,5%.

FORMACIÓ 2020 2021 2022
Hores impartides 905 82 86
Alumnes participants 142 43 38

El nostre equip

  • Infermeres
  • Terapeutes ocupacionals
  • Fisioterapeutes
  • Treballadores familiars
  • Gerocultores
  • Integradores socials
  • Auxiliars de la llar