Consorci Hospitalari de Vic

Anar a Urgències

|Text alternatiu|

El CHV disposa d'un servei d'Urgències a l'edifici de l'Hospital Universitari de Vic les 24 hores del dia

En arribar, adreceu-vos al taulell administratiu. És imprescindible que porteu la targeta sanitària per identificar-vos com a usuari del Servei Català de la Salut, en cas contrari i si no hi ha un tercer responsable de l'assistència (mútua de malaltia, asseguradora de trànsit, mútua laboral o altra cobertura contractada), haurem de cobrar-vos el servei.

Sempre que sigui possible, porteu els informes mèdics i la medicació que preneu. Un professional sanitari valorarà l'abast de la urgència i sereu atesos per ordre de gravetat, no d'arribada. 

Per contactar amb el servei d'urgències, truqueu al 93 889 11 99

Si veniu amb cotxe, podeu acostar-vos fins a l'entrada del servei, però tan bon punt s'hagi fet el trasllat, l'haureu de retirar per deixar pas a altres urgències. Si heu aparcat el cotxe a l'aparcament de l'hospital, pagareu un màxim de dues hores durant el primer dia. En cas de sobrepassar aquest temps, adreceu-vos a la recepció d'urgències, on us faran un justificant. Per pagar lliureu aquest justificant al control de sortida de l'aparcament.

Recomanacions

Recomanem que, excepte en cas d'emergències, abans d'acudir a urgències de l'Hospital Universitari de Vic consulteu al vostre centre d'atenció ambulatòria o centre d'atenció continuada.

Sempre podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, on metges i infermeres donen consells de salut i assessoren sobre què cal fer en cada situació. Si cal, envien el metge a domicili o una ambulància. En cas d'emergència, telefoneu al 112.

A les Urgències de l'Hospital Universitari de Vic també s'hi fan les visites de l'ACUT (Atenció Continuada d'Urgències Territorials), per part dels professionals d'atenció primària.

Horaris i punts d'atenció a urgències a Atenció primària a la Comarca d'Osona (PDF 66,8 KB)