Consorci Hospitalari de Vic

M'he de visitar

|Text alternatiu|

On he d'anar?

Els consultoris del Consorci Hospitalari de Vic estan situats a les àrees de Consultes Externes que hi ha a l'Hospital Universitari de Vic (planta baixa), a la Clínica de Vic (edificis B i C) i a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (planta baixa). La consulta ambulatòria de salut mental s'ofereix a l'edifici d'Osona Salut Mental. Abans de venir, comproveu al full de citació a quin edifici us heu de dirigir.

Valideu la visita

Quan arribeu a Consultes Externes trobareu uns dispensadors de tiquets per validar la vostra arribada. Passeu el full de citació o la vostra targeta sanitària pel lector i s'imprimirà un tiquet que us indicarà la planta, el consultori on sereu visitats i la sala d'espera on us haureu d'esperar.

Un cop a la sala d'espera, sereu avisats a través d'una pantalla on es mostrarà el mateix codi que teniu imprès al tiquet.

Programar, canviar o anul·lar una prova

Per programar visites i proves podreu ser avisats per telèfon, carta o SMS (si tenim el vostre número de telèfon mòbil autoritzat). Si encara no rebeu SMS i hi esteu interessats, us podeu dirigir al taulell administratiu més proper per activar-ho o podeu trucar per telèfon al número de centraleta 93 889 11 11.

També podeu consultar les visites que teniu programades a través de l'aplicació mòbil del CHV.

Si teniu dubtes, necessiteu canviar l'hora programada o bé anul·lar la visita, podeu trucar al 93 702 77 99, de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00 h.

Si necessiteu un justificant d'assistència podeu imprimir-lo als mateixos dispensadors de tiquets o sol·licitar-lo al taulell administratiu més proper.

Recomanacions per a les visites (PDF 137 KB)