Consorci Hospitalari de Vic

M'he d'operar

|Text alternatiu|

Quan m'operaran?

Si esteu pendents d'una intervenció quirúrgica, el servei d'Admissions us telefonarà per notificar-vos el dia en què s'ha programat la vostra operació i el lloc on heu d'anar. En cas de ser una intervenció per a la qual es necessita una visita d'anestèsia prèvia, us programaran també la cita amb l'anestesista. Infermeria us trucarà el dia abans de la intervenció i us confirmarà l'hora a la que heu de venir.

On he d'anar?

Els quiròfans estan ubicats a la planta 1 de l'Hospital Universitari de Vic, on es duen a terme totes les cirurgies que requereixen que us quedeu ingressats i algunes intervencions ambulatòries, i a la planta 1 de la Clínica de Vic (edifici C), on tenen lloc la major part de les intervencions de cirurgia sense ingrés (cirurgia major ambulatòria i cirurgia menor o local).

El dia de la intervenció, dirigiu-vos al taulell d'Admissions de l'edifici que us hagin indicat prèviament. Allà us donaran un braçalet identificatiu per garantir la vostra seguretat i us indicaran on heu d'anar.

És imprescindible que porteu la targeta sanitària per identificar-vos com a usuari del Servei Català de la Salut. En cas contrari, i si no hi ha un tercer responsable de l'assistència (mútua de malaltia, asseguradora de trànsit, mútua laboral o altra cobertura contractada), haurem de cobrar-vos l'assistència prestada.

Què has de saber abans de la intervenció?

Després de la intervenció

Segons el tipus d'intervenció, podreu estar en observació entre una i set hores. Durant aquesta estona, els acompanyants hauran d'esperar a la sala d'espera.

Si necessiteu un justificant d'assistència el podeu sol·licitar al taulell administratiu més proper.

L'endemà de la intervenció, Infermeria us telefonarà per saber quin és el vostre estat de salut.

Sempre que tingueu un dubte, podeu trucar al 93 889 11 11 i demanar per Admissions