Promoció, transparència i divulgació

En paral·lel a la seva activitat assistencial, la FADO manté una dinàmica de comunicació activa amb els seus grups d'interès: a nivell intern envers els seus professionals i, a nivell extern, amb les administracions públiques i amb la societat osonenca, en tant que són les seves dues principals fonts d'usuaris.

Web promocional

El web de la FADO ens ha permès reforçar l'estratègia de posicionament i de visibilitat pública, gràcies al fet de comptar amb un canal de promoció tant institucional com comercial. Enguany, s'hi han publicat 21 notícies. En el seu quart any de funcionament, el nombre de visites al web ha augmentat amb 2.405 sessions (visites), 10.707 pàgines vistes i 1.688 usuaris únics. 

Premsa

A través de l'activitat de gabinet de premsa, la FADO ha aparegut en 15 ocasions en premsa, ràdio i televisió. Destaca la presència al reportatge ‘Atenció domiciliària en temps de Covid-19’, emès a EL9TV sota el títol de ‘Salvant les distàncies’. 

Comunicació interna

La Intranet de FADO és un dels principals canals de comunicació interna i una plataforma de gestió per als professionals. Aquest 2020, s'hi han publicat 59 notes d'actualitat de FADO, testimonis i bones pràctiques. Al llarg del 2020, s’ha continuat la consolidació dels grups de WhatsApp de coordinació que tenen els diferents equips SAD com a canal de comunicació interna per a l'enviament de notícies i informacions d'interès en format "missatge interactiu". L'ús de Whatsapp ha permès arribar de manera directa al perfil de treballadores del SAD perquè coneguin millor la FADO i l'activitat que desenvolupa, augmentin el seu sentiment de pertinença i contribueixin a redifondre la imatge i les campanyes per ajudar en la captació tant de nous clients com de noves professionals.

Captació de professionals

La Fundació va participar aquest 2020 en la IV Jornada de Serveis a la Comunitat, que es va celebrar el 12 de febrer al Museu del Ter. La jornada va incloure una conferència motivacional a càrrec del periodista Gaspar Hernàndez i tres xerrades simultànies sobre sexualitat i diversitat funcional, integració social i educació infantil. A banda de les xerrades, mig centenar d'empreses i entitats de diferents sectors professionals van compartir coneixement i experiències amb una visita als alumnes dels graus d'atenció a persones amb dependència, integració social i educació infantil amb l'objectiu de fer-los un apropament més personal i directe al món laboral. Per part de la FADO, Alba Vilamala, coordinadora del Servei d'Atenció Domiciliària, va ser l'encarregada d'explicar el funcionament del SAD als futurs professionals del sector.